Skip to main content

Over Johan

Persoonlijke ondersteuning door ervaren manager

Heeft uw organisatie nood aan een frisse kijk op een uitdaging of ondersteuning bij het realiseren van groei? Met Pragmalution beschikt u over een manager met meer dan 30 jaar ervaring die u op korte en/of lange termijn bijstaat en zijn verantwoordelijkheid opneemt doorheen het hele traject, van analyse tot en met de werkelijke realisatie van het vooropgestelde doel! Zowel voor algemeen organisatiemanagement als voor een project binnen één specifieke operationele afdeling kunt u rekenen op mijn persoonlijke ondersteuning.

Pragmatische aanpak met meerwaarde op korte én lange termijn

Ik ga verder dan het uitvoeren van een analyse en het opstellen van een rapport en theoretisch concept. Vanuit de analyse identificeer ik samen met u de prioritaire werkpunten waarmee ik meteen aan de slag ga. Die aanpak levert al zeer snel een toegevoegde waarde op voor uw organisatie en de betrokken werknemers. Vanuit deze ervaringen bouwen we vervolgens samen verder aan de groei van uw organisatie op lange termijn.

Coach die individu én team betere resultaten helpt behalen

Door tijdens het traject ook op individuele basis gerichte hulp, adviezen, trainingen en opleidingen aan te reiken geef ik uw mensen de voeding die ze nodig hebben om te kunnen groeien. Als coach richt ik me daarbij op de competenties van werknemers die echt relevant zijn en waar zij energie uit kunnen halen. Door ieder vanuit hun sterktes bij te dragen aan het team, zullen mensen samen meer kunnen realiseren én zullen ze zich beter voelen binnen uw organisatie.

Wat Pragmalution onderscheidt

  • Maatwerk: Geen standaard oplossingen, wel kwaliteitsoplossingen op maat van uw organisatie en haar noden
  • Expertise: Als specialist bied ik een meerwaarde vanuit reële ervaringen en een constante kennisverbreding
  • Resultaatgericht: Geen theoretische concepten, maar een echte impact op uw organisatie en verantwoordelijkheid tot de volledige oplevering
  • To the point: Omdat tijd kostbaar is lever ik zo snel mogelijk de eerste concrete resultaten
  • Pragmatisch: Ik richt me op feiten en op de bruikbaarheid van mijn advies en oplossingen
  • Passie: Ik ben gedreven om een excellente en persoonlijke service te bieden die een werkelijk verschil maakt voor uw organisatie
  • Betrouwbaarheid: U kunt rekenen op een duidelijke, eerlijke en transparante communicatie
  • Mensgericht: De mensen maken het verschil. Als coach probeer ik daarom het beste in hen naar boven te halen.